Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Αναβλήθηκε η δίκη

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Αναβλήθηκε η δίκη
Eurokinissi

Η δίκη είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα, ωστόσο αναβλήθηκε καθώς ο Μάνος Παπαγιάννης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Αναβολή πήρε η δίκη ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου, ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός, καταγγέλλοντας τον συνάδελφό της για βιαιοπραγία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η δίκη είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα, ωστόσο αναβλήθηκε για τις 9 Νοεμβρίου, καθώς ο Μάνος Παπαγιάννης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα.

«Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική Δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ» δήλωσε η Σοφία Παυλίδου.

Σημειώνεται ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν αλληλομηνυθεί για ένα περιστατικό που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2018 στο θέατρο Χυτήριο: Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση “Πετάει πετάει”, όταν σύμφωνα με την κα. Παυλίδου, είχαν μια έντονη αντιπαράθεση στα καμαρίνια η οποία κατέληξε σε βιαιοπραγία σε βάρος της. Ο κ. Παπαγιάννης αρνείται την κατηγορία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα