Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου: Σταύρωση και Ανάσταση – Νέες αναρτήσεις για τον πατέρα της

Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου: Σταύρωση και Ανάσταση – Νέες αναρτήσεις για τον πατέρα της
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με τον πατέρα της Αλέξανδρο eurokinissi

Με αναρτήσεις στο πνεύμα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, η κόρη του γνωστού ποινικολόγου σχολίασε εκ νέου στα social media τις περιπέτειες του πατέρα της με τη Δικαιοσύνη.

Στο πλευρό του πατέρα της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου, βρέθηκε και σήμερα η κόρη του Μαρία Ελένη, αφού ο γνωστός ποινικολόγος πέρασε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου για να απολογηθεί μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση της “μαφίας των φυλακών. Στο πλευρό της, ήταν επίσης τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Ιάσωνας και Μαρίνα, η κόρη της Ζωής Λάσκαρης, Μάρθα Κουτουμανου, η εγγονή του Ζένια, καθώς και η φίλη του Νατάσα Καλογρίδη.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έκανε μάλιστα νέες αναρτήσεις σε λογαριασμούς της στα social media για τον πατέρα της.

Στην μία από αυτές υπάρχει μία εικόνα του εσταυρωμένου Χριστού με τη φράση “Ιησούς Χριστός Νικά” στην κορυφή και από κάτω τη λέζαντα: «Μην δειλιάσεις ποτέ, μην λυγίσεις ποτέ, πίσω από κάθε σταύρωση, μάθε να βλέπεις μια Ανάσταση».

Σε δεύτερη ανάρτηση, γίνεται αναπαραγωγή αποσπάσματος από κείμενο του γέροντα Νεκτάριου Μουλατσιώτη, στο οποίο αναφέρει: «Χιλιάδες κηρύγματα έχουν γίνει και γίνονται, όμως αυτήν την αγάπη δεν την βιώνει ο άνθρωπος. Φτώχεια, αδικία, ανισότητα, πόλεμοι, δολοφονίες, που μαρτυρούν ότι στην ψυχή μας σήμερα δεν κατοικεί ο Χριστός, αντιθέτως έχει θρονιαστεί ο αντικείμενός μας, ο διάβολος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version