Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Επανασύνδεση με την αδελφή της, Μάρθα Κουτουμάνου

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Επανασύνδεση με την αδελφή της, Μάρθα Κουτουμάνου
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου (φωτογραφία αρχείου) NDP PHOTO AGENCY

Τέλος στην κόντρα των δύο κόρων της Ζωής Λάσκαρη, μετά από τα εξώδικα και τα δικαστήρια. "Όλα περνάνε", έγραψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε κοινή τους φωτογραφία.

Μετά από πολλές αναταραχές στη σχέση τους και έπειτα από την κόντρα στην οποία βρίσκονται από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη και μετά, φαίνεται πως οι κόρες της μεγάλης ηθοποιού, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου, επανασυνδέθηκαν.

Οι δύο αδελφές τα ξαναβρήκαν, όπως δείχνει η φωτογραφία την οποία ανήρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Στο καρέ απεικονίζονται η ίδια, η αδελφή της και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ενώ η Μαρία Ελένη γράφει χαρακτηριστικά:

“Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του Ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά ΕΜΕΙΣ”.

Μάλιστα, πριν από την συγκεκριμένη φωτογραφία, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε αναρτήσει μια σειρά από φωτογραφίες της με τη Μάρθα Κουτουμάνου όταν ήταν μικρές, μαζί με την Ζωή Λάσκαρη.

Υπενθυμίζεται, ότι η αποκατάσταση των σχέσεών τους έρχεται μετά από τα εξώδικα και τη διαφωνία στα κληρονομικά που προηγήθκαν. Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2019 οι δύο αδελφές είχαν κόντρα για τη βίλα που τους κληροδότησε η Ζωή Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη και τον Δεκέμβριο είχαν επέμβει οι δικηγόροι τους, προσπαθώντας να βρουν εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα