Μάριον Μιχελιδάκη: “Έχω δεχθεί στον ‘αέρα’ σεξιστική συμπεριφορά από πολιτικό”

Μάριον Μιχελιδάκη: “Έχω δεχθεί στον ‘αέρα’ σεξιστική συμπεριφορά από πολιτικό”

"Μου έχει συμβεί στο παρελθόν να διαπιστώσω ότι υπήρξε κάποια προσέγγιση λίγο σεξιστική, στη λογική του ότι από τη μια δεν μου αρέσει που με στριμώχνεις και από την άλλη εγώ θα απευθυνθώ στον άντρα συμπαρουσιαστή" είπε η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η Μάριον Μιχελιδάκη ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ, όπου μοιράστηκε εμπειρίες που την καθόρισαν από την πολύχρονη διαδρομή της στη δημοσιογραφία και στη μικρή οθόνη. Ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος ήταν και η σεξιστική επίθεση που δέχτηκε από πολιτικό, την ώρα μάλιστα που βρίσκονταν στον τηλεοπτικό “αέρα”.

«Μου έχει συμβεί στο παρελθόν μία ή δύο φορές σε πολιτικές κουβέντες να διαπιστώσω ότι υπήρξε κάποια προσέγγιση λίγο σεξιστική στη λογική του ότι από τη μια δεν μου αρέσει που μου κάνεις μια ερώτηση και με στριμώχνεις και από την άλλη εγώ θα απευθυνθώ στον άντρα συμπαρουσιαστή, που είναι ακόμη πιο προσβλητικό» είπε η Μάριον Μιχελιδάκη και αποκάλυψε ότι το εν λόγω άτομο ήταν πολιτικός που δεν είναι πλέον εν ενεργεία. «Ήταν την εποχή της Χρυσής Αυγής. Ήταν τα πράγματα πολύ τεντωμένα και τεταμένα. (..) Ήταν μια δύσκολη στιγμή γιατί προσπαθώντας να αποφύγει την απάντηση το γύρισε στη λογική “σας ακούω κύριε” και απευθύνθηκε στον συνάδελφο μου»  συνέχισε και πρόσθεσε ότι προς τιμήν του συναδέλφου της, εκείνος επέμεινε ο πολιτικός να απαντήσει στην ερώτηση που του τέθηκε:

Ως προς τα αν έχει δεχθεί φλερτ στον αέρα, η Μάριον Μιχελιδάκη απάντησε θετικά: «Ναι, όμορφα όμως, δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Έχει τύχει να είμαι η παρουσιάστρια και να έχω ένα πάνελ μόνο άντρες, πολιτικοί και καθηγητές, πολύ σοβαρό ας πούμε πάνελ. που κάποια στιγμή (έτυχε) να πετάξουν μια ατάκα που ήταν λίγο πολύ φλερτ. Ήταν επτά και χαριτολόγησε ένας και είπε “Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι” και πετάγεται ένας άλλος και λέει “όχι και νάνος, 1.90 είμαι!»

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version