Υπόθεση Μαρκέλλας: Υπό κράτηση η γυναίκα που άρπαξε τη 10χρονη - Βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή της

Υπόθεση Μαρκέλλας: Υπό κράτηση η γυναίκα που άρπαξε τη 10χρονη - Βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή της
MOTIONTEAM

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της γυναίκας που εμπλέκεται στην απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που άρπαξε την ανήλικη.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 33χρονης γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση αρπαγής της δεκάχρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία, στις 12 το μεσημέρι.

Η 33χρονη για την οποία υπήρχε περιγραφή ως μία κοκκινομάλλα γυναίκα η οποία στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε ως μία φίλη και πρώην γειτόνισσα της οικογένειας στην Τούμπα, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Παραλία Κατερίνης κοντοκουρεμένη, σε μία προσπάθεια ίσως να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά, ενώ σε έρευνα που έγινε σε οικία στην Καλαμαριά όπου προέκυψε ότι είχε οδηγήσει την 10χρονη, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε η 33χρονη την ημέρα της αρπαγής της ανήλικης, κατασχέθηκαν και μαζί κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα που εντοπίστηκαν όπως ηλεκτρονικές συσκευές για περαιτέρω ανάλυση και αξιολόγηση. Σημειώνεται ότι υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό που «καίει» την κατηγορούμενη.

Μέχρι στιγμής η συλληφθείσα δεν φαίνεται να έχει συνεργαστεί κατά την ανάκριση και ακόμα τα κίνητρά της δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Αστυνομία
SHARE:

24Media Network