ΜΑΤ - χούλιγκαν στη Χίο: Έσπασαν οχήματα, φώναζαν τους ντόπιους τουρκόσπορους

Τα ΜΑΤ στο λιμάνι των Μεστών στη Χίο
Τα ΜΑΤ στο λιμάνι των Μεστών στη Χίο YOUTUBE

Επεισοδιακή η αποχώρηση των δυνάμεων των ΜΑΤ από τη Χίο. Το λιμάνι των Μεστών έγινε πεδίο μάχης, με αστυνομικούς ντυμένους με πολιτικά και κράνη και κρατώντας ρόπαλα, να θυμίζουν χούλιγκαν.

Σκηνές που θύμιζαν επιθέσεις και συμπεριφορές χούλιγκαν εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Χίο, κατά την αποχώρηση των δυνάμεων των ΜΑΤ που είχε στείλει η κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια επιβολής του σχεδιασμού της για τη δημιουργία κλειστής δομής, λόγω του μεταναστευτικού ζητήματος.

Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», όπως αναφέρει ο Πολίτης της Χίου, οι δυνάμεις των ΜΑΤ, ξέφυγαν από τα όρια, κινούμενοι εναντίον ομάδας 15 ατόμων που είχε συγκεντρωθεί έξω από τον λιμένα Μεστών και σε απόσταση ασφαλείας.

ADVERTISING

Τα ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, πήραν κράνη και ρόπαλα και αφού έριξαν δεκάδες χημικά προς τους συγκεντρωμένους, πήδησαν την περίφραξη του λιμένα και έσπασαν οποιοδήποτε αυτοκίνητο υπήρχε μπροστά τους.

Μάλιστα έφθασαν στο σημείο να αποκαλούν τους Χιώτες τουρκόσπορους και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Τουρκονήσια, χωρίς ο επικεφαλής τους να είναι σε θέση να τους ανακαλέσει στην τάξη.

SHARE:

24Media Network