Μαθήματα Αεροπορίας για παιδιά 14-17 ετών

Μαθήματα Αεροπορίας για παιδιά 14-17 ετών

"Aviation and Flight Academy" 26 Ιουνίου - 14 Ιουλίου 2017

Του Δημήτρη Μπαλή

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε πέρυσι η 1η Ακαδημία θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων αεροπορίας που διοργανώθηκε από το Hellenic American University και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ετσι λοιπόν και φέτος επαναλαμβάνεται η διοργάνωση, με τη 2ηΑκαδημία - θεσμός του Aviation and Flight Academy, που απευθύνεται σε παιδιά 14-17 ετών τα οποία ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις πρώτες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τον αεροπορικό κλάδο.

Από τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο της ακαδημίας, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τις αρχές της αεροπορίας και των πτήσεων σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που συνδυάζει μαθήματα σε τάξη και βιωματική μάθηση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο Αεροδρόμιο Μεγάρων. Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής θα παρακολουθήσουν επιπλέον πτητικά μαθήματα στον πλέον σύγχρονο προσομοιωτή πτήσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο κύκλους μαθημάτων και η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα αγγλικά:

Α’ Κύκλος: Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής,

Β’ Κύκλος: Διαχείριση και Διοίκηση Αεροπορικών Υπηρεσιών και Πτητικές Λειτουργίες.

«Καθημερινά, για ένα μήνα, οι μαθητές μας θα διδαχθούν τις αρχές της αεροπορίας από εκλεκτά και έμπειρα στελέχη της αεροπορικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας, σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που θα τους χαρίσει ουσιαστικές γνώσεις σε επίπεδο θεωρίας αλλά και on-site πρακτικής, και θα τους προσφέρει μια πρώτη εικόνα από τον άκρως συναρπαστικό, και επαγγελματικά πολλά υποσχόμενο, αεροπορικό κλάδο,» δήλωσε η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Η διάρκεια κάθε μαθήματος είναι 45 ώρες και 3 διδακτικές μονάδες (6 ECTS credits).

Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα μαθήματα του Β’ Κύκλου πρέπει να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τον πρώτο Κύκλο «Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής», που διοργανώθηκε κατά την περσινή χρονιά 2016.

SHARE:

24Media Network