Μαζί με τη Μυρτώ και η Ασπασία: Την είχε πυροβολήσει 2 φορές στο κεφάλι ο πατέρας της

Μαζί με τη Μυρτώ και η Ασπασία: Την είχε πυροβολήσει 2 φορές στο κεφάλι ο πατέρας της

Η 18χρονη Ασπασία του Άργους θα μεταφερθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus της Λάρισας. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της

Στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται η 17χρονη Μυρτώ, πρόκειται να μεταφερθεί και η 18χρονη Ασπασία που είχε πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι ο πατέρας της για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του.

Οι γιατροί του ΚΑΤ, στο οποίο νοσηλεύεται η Ασπασία, είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της αφού η 18χρονη βλέπει, καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται και έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της, ωστόσο, δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει γιατί έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Σε λίγες μέρες λοιπόν, η Ασπασία θα πάρει εξιτήριο από το ΚΑΤ και θα μεταφερθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus, στο οποίο νοσηλεύεται από το Σαββατοκύριακο η Μυρτώ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, η επιστημονική διευθύντρια του Animus, Κατερίνα Σαραμούρτση, ανέφερε ότι η εισαγωγή της κοπέλας είναι θέμα ημερών και τόνισε ότι αν και δεν είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με τη Μυρτώ, ωστόσο, έχει παρόμοια κλινική εικόνα.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 12 Αυγούστου 2013, όταν ο 47χρονος επιχειρηματίας πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου στις 22 Αυγούστου.

Πηγή: Espresso

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητέρα 17χρονης: Το μόνο που θέλω είναι να σωθεί η Ασπασία μου

Σημείωμα σοκ του πατέρα που πυροβόλησε την κόρη του: "Θα τη σκοτώσω για να σε εκδικηθώ"

SHARE:

24Media Network