Με φωτιές ζεσταίνονται οι αστυνομικοί στο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Ξάνθη

Με φωτιές ζεσταίνονται οι αστυνομικοί στο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Ξάνθη

Σε κιόσκια κλεισμένα με νάιλον και με φωτιές στην αυλή αντιμετωπίζουν το κρύο οι αστυνομικοί στο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Ξάνθη

Υπαίθριες φωτιές είναι η λύση για το κρύο για τους αστυνομικούς που απασχολούνται στο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Ξάνθη.

Για το θέμα εξέδωσε την Τετάρτη (22/01) ανακοίνωση η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, ζητώντας την προμήθεια κοντέινερ κατάλληλα διαμορφωμένων ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των αστυνομικών τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τι και αν είναι ο δεύτερος συνεχόμενος χειμώνας που έχει έρθει στη Ξάνθη. Στην Αθήνα είναι αλλιώς…Θα έπρεπε όσοι αποφασίζουν για τους συναδέλφους μας που είναι στο δρόμο, πριν βγάλουν τις αποφάσεις τους, να κλείνουν τις πόρτες των γραφείων τους,να έρχονται να βλέπουν τις συνθήκες που εργάζονται οι συνάδελφοι για ένα οχτάωρο, πριν υπογράψουν τις διαταγές.

Στο κέντρο φύλαξης παράνομων μεταναστών για δεύτερο χειμώνα, οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν το κρύο με υπαίθριες φωτιές και μέσα σε κιόσκια που τα έχουν κλείσει με νάυλον… κι όμως αυτή είναι η αστυνομία του 2014…και ακριβώς απέναντί τους, στα 20 μέτρα στους θαλάμους καλώς οι παράνομοι μετανάστες βρίσκονται με κοντομάνικα λόγω… αφόρητης ζέστης από τα καλοριφέρ!!!!

Κύριε Υπουργέ δεν μας αξίζει και δεν μας αρμόζει πια αυτή η αδιαφορία από την ηγεσία μας,ούτε από την πολιτική ούτε από τη φυσική,ζητάμε ΑΜΕΣΑ την προμήθεια 3 κοντέινερ κατάλληλα διαμορφωμένων για τους συναδέλφους που υπηρετούν στη φύλαξη του κέντρου, για την αντιμετώπιση του ψύχους το χειμώνα και αντίστοιχα της ζέστης το καλοκαίρι".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network