Με ουρές άνοιξαν τα σούπερ μάρκετ στην Αθήνα

Με ουρές άνοιξαν τα σούπερ μάρκετ στην Αθήνα
news24/7

Συνεχίζεται η επιδρομή στα σούπερ μάρκετ και σήμερα Δευτέρα, καθώς οι πολίτες σπεύδουν από πολύ νωρίς να κάνουν τις αγορές τους. Με έλεγχο η είσοδος.

 Ήδη από πριν τις 08:00 το πρωί, όταν και άνοιξαν οι πόρτες των σούπερ μάρκετ, πολλοί ήταν εκείνοι που στήθηκαν στις ουρές για να προλαβουν να κάνουν τα ψώνια τους, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει σχέδιο κλεισίματος. 

Από σήμερα ωστόσο, εφαρμόζονται τα μέτρα για την αποφυγή του συνωστισμού, σύμφωνα με τα οποία επιτρέπεται ένα άτομο ανά δέκα τετραγωνικά και συνεπώς η είσοδος είναι ελεγχόμενη.

news24/7

 

Αλλού υπάρχουν σεκιουριτι που μετρούν πόσοι μπαίνουν και μόλις συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός, ζητούν από όσους προέρχονται να περιμένουν απ έξω μέχρι να φύγει κάποιος, ενώ σε άλλα σούπερ μάρκετ η διαδικασία περιλαμβάνει καρτελάκια με αριθμούς που δίνονται στους πελάτες.

news24/7

 

Πάντως η διαθεσιμότητα σε προϊόντα είναι επαρκής, ενώ ακόμα και στα αντισηπτικά που εντοπίζεται η μεγαλύτερη ζήτηση, αναμένεται από την Τετάρτη η αγορά να τροφοδοτηθεί με μεγάλες ποσότητες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα