Μεγάλη φωτιά κατακαίει πευκοδάσος στην Αλεξανδρούπολη

Πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ χωριών Φλάμπουρα και Σαμψούντα στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από την φωτιά κάηκε διώροφο κτήριο παλιάς βιοτεχνίας ενώ απειλήθηκαν και θερμοκήπια.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)
Πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ χωριών Φλάμπουρα και Σαμψούντα στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από την φωτιά κάηκε διώροφο κτήριο παλιάς βιοτεχνίας ενώ απειλήθηκαν και θερμοκήπια. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ) EUROKINISSI

Η φωτιά ξέσπασε αργά χθες τη νύχτα, είναι μακριά από κατοικημένες περιοχές ωστόσο λόγω του ότι είναι παρθένο πευκοδάσος πήρε αστραπιαία μεγάλες διαστάσεις

Σε εξέλιξη παραμένει μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Πυλαία Αλεξανδρούπολης. Η πυρκαγιά ξέσπασε αργά χθες τη νύχτα μακριά από κατοικημένες περιοχές, εξαιτίας όμως του ότι πρόκειται για παρθένο πευκοδάσος πήρε αστραπιαία μεγάλες διαστάσεις και εξακολουθεί να μαίνεται σε μεγάλη περίμετρο.

Στο σημείο επιχειρεί μία ισχυρότατη δύναμη της Πυροσβεστικής αποτελούμενη από 65 άντρες με 25 οχήματα, 49 άτομα πεζοπόρο τμήμα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη PZL.

Σημειώνεται, ότι οι πυρκαγιές σε Καλάβρυτα και Ταΰγετο που μαίνονταν από χθες, έχουν πλέον οριοθετηθεί, όπως επίσης υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα το πρωί στον Έμπωνα Ρόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network