Μειώνεται το εισιτήριο στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Μειώνεται το εισιτήριο στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ
Infrastructure Minister Christos Spirtzis announced the members of the new administration of OASTH at a press conference at the Ministry of Macedonia and Thrace, in Thessaloniki on August 9, 2017. / , , 9 2017. Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Το ίδιο κόστος θα έχει πλέον το εισιτήριο του ΟΑΣΘ και στα περίπτερα αλλά και στα αυτόματα μηχανήματα μέσα στα λεωφορεία. Τι δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης στο Ραδιόφωνο 24/7

Σε μείωση της τιμής των εισιτηρίων από τα αυτόματα μηχανήματα στα λεωφορεία του προχωράει ο ΟΑΣΘ μετά και την επίσημη ανακοίνωση που έκανε από το βήμα της ΔΕΘ, ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Συγκεκριμένα, ο κ.Σπίρτζης σε σημερινή συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ, δήλωσε πως το 1,10 που πληρώνουν οι πολίτες για το βασικό εισιτήριο μέσα στο λεωφορείο, θα πάει στο 1 ευρώ, ώστε να μην υπάρχουν και προβλήματα με τα ρέστα που δεν δίνουν τα αυτόματα μηχανήματα του ΟΑΣΘ.

Επίσης, ο κ. Σπίρτζης ανακοίνωσε πως πλέον οι υπάλληλοι του ΟΑΣΘ, θα ελέγχουν τα εισιτήρια και θα καθαρίζουν τα λεωφορεία. Μέρχι σήμερα ο ΟΑΣΘ, πλήρωνε 2 εκ. ευρώ σε ιδιωτικές εταιρείες, για τον έλεγχο και την καθαριότητα.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7

(Πηγή: Se leo, Φωτογραφία: SOOC)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα