Μεσαίωνας στη Μυτιλήνη: Διαπόμπευσαν με αφίσες φορέα του AIDS

Μεσαίωνας στη Μυτιλήνη: Διαπόμπευσαν με αφίσες φορέα του AIDS

Αφίσες με ονοματεπώνυμο ασθενούς, φορέα του AIDS, εμφανίστηκαν στη Μυτιλήνη. Οι δράστες είχαν φωτοτυπήσει και την ιατρική γνωμάτευση

Αποτροπιασμό προκαλεί απίστευτο περιστατικό στη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με δημοσίευμα, μια ολόκληρη γειτονιά  στο κέντρο του νησιού είναι σοκαρισμένη, καθώς τις δύο προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησαν αφίσες με το ονοματεπώνυμο γυναίκας  και την αναφορά ότι είναι φορέας του AIDS.

Μέχρι και το πρωί της Πέμπτης, περίοικοι και εργαζόμενοι στην περιοχή μάζευαν τις πεταμένες φωτοτυπίες που είχαν "μοιραστεί" κατά δεκάδες σε διάφορα σημεία, προκαλώντας σοκ και οργή στους περαστικούς που τις αντίκριζαν.

Η καταδικαστέα πράξη, πέραν των λόγων που την υποκίνησαν, έγκειται στο ότι ο δράστης ή οι δράστες φωτοτύπησαν ιατρική γνωμάτευση νοσοκομείου των Αθηνών ότι η εν λόγω γυναίκα έχει λοίμωξη του Ιού Ανθρώπινης Ανοσοανεπάρκειας (Human Immunodeficiency Virus - HIV) και το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας (AIDS), νόσος του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας.

Φωτοτύπησαν δηλαδή και μοίρασαν αντίγραφα της ιατρικής γνωμάτευσης με το πλήρες ονοματεπώνυμο της ασθενούς!

(Πηγή: Lesvosnews.net, Εφημερίδα Εμπρός)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network