#metoo: Νέα δίωξη για τέταρτο ηθοποιό

#metoo: Νέα δίωξη για τέταρτο ηθοποιό
Θέατρο shutterstock

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή. Ο φάκελος έφτασε στις εισαγγελικές αρχές μέσω του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Πασχάλη Τσαρούχα.

Αντιμέτωπος με το κακούργημα του βιασμού βρίσκεται ακόμη ένας ηθοποιός, σε βάρος του οποίου η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη, διαβιβάζοντας τη δικογραφία σε τακτικό ανακριτή.

Πρόκειται για τον τέταρτο κατά σειρά ηθοποιό, ο οποίος βρέθηκε να ελέγχεται από την ελληνική Δικαιοσύνη στο πλαίσιο των δεκάδων καταγγελιών που είχαν γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ο φάκελος έφτασε στις εισαγγελικές αρχές μέσω του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Πασχάλη Τσαρούχα, όπως είχε θεσμική υποχρέωση, και ερευνήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κ. Σπυροπουλο.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, το έγκλημα τελέστηκε το 2020, ωστόσο ο ηθοποιός όταν κλήθηκε να καταθέσει ανωμοτί ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται. Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι υπήρξε η συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθούν τα βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, με βάση τα οποία οι δικαστές θα αποφαίνονται για την παραπομπή ή μη σε δίκη για τους ήδη προφυλακισμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, για τους οποίους έχουν προηγηθεί παραπεμπτικές εισαγγελικές προτάσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα