Μητέρα Ριχάρδου: Είναι άνθρωπος καλός, λυπάται όλα τα ζώα

Μητέρα Ριχάρδου: Είναι άνθρωπος καλός, λυπάται όλα τα ζώα

Μετά τις νέες εξελίξεις με την αποφυλάκιση του γνωστού ενεχυροδανειστή, η μητέρα του μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά χρόνια του γιου της και για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε για τη σύλληψή του.

Ελεύθεροι είναι οι οκτώ κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, που είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι για το αποκαλούμενο “κύκλωμα χρυσού”.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας, και οι οκτώ κατηγορούμενοι θα πρέπει να αποφυλακιστούν άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι αύριο. Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε ο ενεχυροδανειστής και  ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κυκλώματος, τουρκικής υπηκοότητας, να καταβάλουν ο καθένας εγγυοδοσία ύψους 200.000 ευρώ. Παράλληλα, τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Για τους υπόλοιπους έξι κατηγορούμενους ορίστηκαν περιοριστικοί όροι, χωρίς εγγύηση.

Μετά τις νέες εξελίξεις, η μητέρα του του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου” και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά χρόνια του γιου της και για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε για την σύλληψη του.

“Μπήκα στο facebook και είδα φίλους του να συζητάνε για το θέμα και στεναχωρήθηκα. Τρελάθηκα γιατί ο γιος μου δεν είναι τέτοιος”, δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του Ριχάρδου και συμπλήρωσε: “Ο γιος μου δεν είναι κακός άνθρωπος. Πάντα βοηθάει, την οικογένεια του, τους φίλους του και όλους τους ανθρώπους. Λυπάται όλα τα ζώα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα