Μητέρα Τοπαλούδη: “Εν μέρη αισθάνομαι δικαιωμένη, εν όλω όχι”

Μητέρα Τοπαλούδη: “Εν μέρη αισθάνομαι δικαιωμένη, εν όλω όχι”
Η Κούλα Αρμουτίδου Eurokinissi

Τη δικαίωση που νιώθει -εν μέρη- με την απόφαση της δικαιοσύνης, εξέφρασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου. Απηύθυνε για ακόμη μια φορά κάλεσμα στον Πρωθυπουργό "να ακούσει τις μάνες των δολοφονημένων παιδιών".

Δικαιωμένοι με την απόδοση δικαιοσύνης και την καταδίκη των δύο βασανιστών της Ελένης Τοπαλούδη, που τη βίασαν και τη δολοφόνησαν, δήλωσαν οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Η μητέρα της φοιτήτριας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των δύο σχεδόν συνομηλίκων της καταδικασθέντων επανέφερε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, το θέμα που από καιρό θέτει για πραγματική έκτιση της ισόβιας κάθειρξης σε περιπτώσεις ειδεχθών εγκλημάτων

«Εν μέρη αισθάνομαι δικαιωμένη, εν όλω όχι. Θα κάτσουν 20 χρόνια και θα βγουν. Εδώ και τώρα αλλαγές στο Ποινικό Κώδικα. Πολύ θα παρακαλέσω τον πρωθυπουργό να ακούσει εμάς τις μάνες των δολοφονημένων παιδιών. Δεν μπορεί μόνο οι δολοφόνοι να έχουν δικαιώματα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η κ. Κούλα Αρμουτίδου-Τοπαλούδη.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, ευχαρίστησε ονομαστικά τα τακτικά μέλη του Δικαστηρίου και τους ενόρκους για την απόφαση που έλαβαν εξαντλώντας τη δυνατότητα που τους παρέχει ο νόμος.

«Η δικαίωση είναι στιγμιαία. Ήταν το ανώτατο που μπορούσε να επιβληθεί. Τέτοια ειδεχθή εγκλήματα θα πρέπει να καταδικάζονται σε όσους βαθμούς και να πάνε κάποιοι», δήλωσε.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μέλη του ακροατηρίου φώναξαν το σύνθημα: «Καμία άλλη δολοφονημένη, να μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα