Κούλα Τοπαλούδη: O πατέρας του Ροδίτη εξέτρεφε ένα τέρας

Κούλα Τοπαλούδη: O πατέρας του Ροδίτη εξέτρεφε ένα τέρας
Δίκη Ελένης Τοπαλούση εν αναμονή της απόφασης. Παρασκευή 15 Μάη 2020. (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )

"Θέλω τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια, για να πάρουν παράδειγμα οι εν δυνάμει βιαστές και δολοφόνοι που καιροφυλακτούν έξω", ανέφερε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Η Ελένη δεν γυρνάει, όποια και αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, στον βαθμό που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών», ανέφερε το πρωί του Σαββάτου η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στον Αντ1, λίγες μόλις ώρες μετά την καταδίκη των βιαστών και δολοφόνων της κόρης της.

Η κυρία Τοπαλούδη, επανέλαβε το αίτημα τα ισόβια να ισούνται με δια βίου κάθειρξη, ώστε να υπάρξει παραδειγματισμός για δυνάμει βιαστές και δολοφόνους, όπως χαρακτηριστικά είπε, “ώστε  να φοβηθούν και να μην ξανατολμήσουν να αφαιρέσουν με τόσο μαρτυρικό και βίαιο τρόπο μια ζωή που δεν τους έφταιξε σε τίποτε”.

Η κυρία Τοπαλούδη αναφέρθηκε στην εισαγγελέα, λέγοντας πως ήταν η μόνη τόσο καλά ενημερωμένη και πως με την στάση της “απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με κεφαλαία γράμματα”, ενώ κατηγόρησε όσους την κακολογούν, ότι το κάνουν “για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους και για δικά τους συμφέροντα”.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, επιτέθηκε και στον πατέρα ενός εκ των κατηγορουμένων λέγοντας πως εξέτρεφε ένα τέρας, στο οποίο δεν έμαθε να λέει όχι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα