Μητρετώδης – Κούκλατζης: Ζήτησαν μετάθεση στο εξωτερικό και κόπηκε – Πού παρουσιάζονται

Μητρετώδης – Κούκλατζης: Ζήτησαν μετάθεση στο εξωτερικό και κόπηκε – Πού παρουσιάζονται
Οι δύο στρατιωτικοί με τις οικογένειές τους στο Αεροδρόμιο Μακεδονία MotionTeam

Μητρετώδης και Κούκλατζης θα παραμείνουν εντός συνόρων καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη και η ΕΔΕ για τη σύλληψή τους στην Τουρκία.

Σε Μονάδα Μηχανικού που βρίσκεται στο στρατόπεδο του Λαγού Διδυμοτείχου ετοιμάζονται να παρουσιαστούν Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

Εκεί, μετατέθηκαν μετά την αποφυλάκισή τους από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Οι δύο στρατιωτικοί, σύμφωνα με το evros-news, είχαν ζητήσει να μετατεθούν στο εξωτερικό, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Μητρετώδης και Κούκλατζης θα παραμείνουν εντός συνόρων καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη και η ΕΔΕ για τη σύλληψή τους.

Συγκεκριμένα, η τοπική ιστοσελίδα σημειώνει πως ο Άγγελος Μητρετώδης ζήτησε να μετατεθεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να παραμείνει εκεί για λίγους μήνες και να εκπαιδευτεί σε «ειδικό σχολείο». Ο στρατιωτικός πριν συλληφθεί στα τουρκικά σύνορα, είχε προσπαθήσει να το πετύχει, αλλά ήρθε δεύτερος στην σχετική διαδικασία και έχασε την συγκεκριμένη μετάθεση.

Από την πλευρά του ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης ζήτησε να πάει στην Κύπρο, αλλά ούτε και το δικό του αίτημα έγινε αποδεκτό.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ πάντως, επίσημο έγγραφο αιτήματος μεταθέσεων στο εξωτερικό δεν έχει κατατεθεί από κανέναν από τους δύο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα