Μητροπολίτης προς πιστή: "Σουτ εσύ. Μιλάτε συνέχεια οι γυναίκες. Λυπάμαι τον άνδρα σου στο σπίτι"

Μητροπολίτης προς πιστή: "Σουτ εσύ. Μιλάτε συνέχεια οι γυναίκες. Λυπάμαι τον άνδρα σου στο σπίτι"

Απαράδεκτη συμπεριφορά Μητροπολίτη προς πιστή ανήμερα των Θεοφανίων (Vid)

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στις 6 Ιανουαρίου, κατά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων στην λίμνη της Δοϊράνης, από τον μητροπολίτη Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Ο (αν μη τι άλλο) ανορθόδοξος τρόπος που επέλεξε ένας άνδρας για να πιάσει τον Σταυρό, σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μιας γυναίκας από τους παριστάμενους, είχαν ως αποτέλεσμα να μετατραπεί η τελετή σε χώρο διαφωνιών.

Το περιστατικό δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα από το dogma.gr.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας, από τους παριστάμενους πιστούς, εκμεταλλευόμενος τα ρηχά νερά της λίμνης, πήγε περπατώντας από την όχθη στο σημείο που είχε πέσει ο Σταυρός, για να τον πιάσει.

Την ίδια στιγμή από τη απέναντι πλευρά, περίπου δέκα άνδρες που βούτηξαν από βάρκες, προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον Σταυρό, κολυμπώντας και τρέχοντας.

Η κίνηση αυτή του άνδρα, που τελικά έπιασε τον Σταυρό… κυριολεκτικά περπατώντας, προκάλεσε εκνευρισμό στους παρευρισκόμενους αλλά και εκνευρισμό τόσο στον μητροπολίτη, όσο και σε ορισμένους από τους θεατές.

Ο μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ πήρε το λόγο για να σχολιάσει το γεγονός, μια από τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί, η οποία ήταν συγγενής με κάποιους από τους αδικημένους κολυμβητές, αντιμίλησε και δέχθηκε τα πυρά του μητροπολίτη. "Οι γυναίκες μια ζωή μιλάτε", λέει μεταξύ άλλων για να συνεχίσει. "Λυπάμαι τον άντρα σας στο σπίτι".

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό και ενδεικτικό του διαλόγου που σε κάθε περίπτωση δεν αρμόζει σε ανθρώπους του Κλήρου.

(Πηγή βίντεο: dogma.gr)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητροπολίτης προς πιστή: "Σιωπή εσύ. Λυπάμαι τον άνδρα σου στο σπίτι"

SHARE:

24Media Network