Μνημόσυνο Παντελή Παντελίδη: Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του

Μνημόσυνο Παντελή Παντελίδη: Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του
Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στο σημείο της λεωφόρου Βουλιαγμένης όπου έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης Eurokinissi

Το μνημόσυνο τελέστηκε στη γειτονιά του, στη Νέα Ιωνία, στον Άγιο Σπυρίδωνα. Στην εκκλησία βρέθηκαν από νωρίς το πρωί η οικογένειά του, φίλοι και συνάδερφοι.

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών. Το πρωινό της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016, ο δημοφιλής τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει με δύναμη πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου, στο Ελληνικό.

Στο μοιραίο τζιπ επέβαιναν μαζί με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των τριών χρόνων χθες, Κυριακή, τελέστηκε μνημόσυνο στη γειτονιά του, στη Νέα Ιωνία, στον Άγιο Σπυρίδωνα. Στην εκκλησία βρέθηκαν από νωρίς το πρωί η οικογένειά του, φίλοι, συνάδερφοι και πολλοί θαυμαστές που ξεχώρισαν τον τραγουδιστή και τα τραγούδια του.

«Ημέρα μνήμης. Πέρασαν τρία χρόνια με πολλά κλάματα και πολλές μέρες! Μακάρι ο κόσμος να συνεχίσει να κρατάει στην μνήμη του τον Παντελή. Δεν ξεχνιέται και ελπίζω να μην ξεχαστεί ποτέ», είπε ο Σταύρος Παντελίδης, πατέρας του αείμνηστου τραγουδιστή στους δημοσιογράφους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα