Μονή Πετράκη: Ποινική δίωξη στον ιερέα για την επίθεση με βιτριόλι – “Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό”

Μονή Πετράκη: Ποινική δίωξη στον ιερέα για την επίθεση με βιτριόλι – “Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό”
Ο 37χρονος καθαιρεθείς ιερεάς, εξέρχεται με συνοδεία αστυνομικών από τον Εισαγγελέα Eurokinissi

Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή σε βάρος του 37χρονου ιερέα που επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε μητροπολίτες της Μονής Πετράκης, τραυματίζοντας 10 ανθρώπους. "Ζητώ συγγνώμη".

Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή, ασκήθηκε σε βάρος του 37χρονου ιερέα ο οποίος ακολούθως παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο δράστης, που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες του δευτεροβάθμιου συνοδικού δικαστηρίου τραυματίζοντας επτά μητροπολίτες και άλλα τρία άτομα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Ο ίδιος δεν φορούσε ράσα και η προσαγωγή του στον Εισαγγελέα καθυστέρησε καθώς κρίθηκε ότι έπρεπε να προηγηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Για το λόγο αυτό συνοδεία αστυνομικών είχε οδηγηθεί νωρίτερα σήμερα στο Δρομοκαϊτειο.

Εξερχόμενος από το Εισαγγελικό κτίριο δήλωσε στους δημοσιογράφους: “Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό. Ζητώ συγνώμη. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου”.

Ο 37χρονος πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα