Μόνος του στο κελί ο Γιάννος Παπαντωνίου

Η κλούβα της Ελληνικής Αστυνομίας που μεταφέρει τον πρωην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου και την σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, στις φυλακές Κορυδαλλού
Η κλούβα της Ελληνικής Αστυνομίας που μεταφέρει τον πρωην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου και την σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, στις φυλακές Κορυδαλλού EUROKINISSI

Ο Γιάννος Παπαντωνίου και η Σταυρούλα Κουράκου θα κρατούνται στα κτίρια των πρώην γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού αλλά σε διαφορετικές πτέρυγες.

Στα κτίρια όπου κάποτε βρίσκονταν οι γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα κρατούνται από σήμερα ο Γιάννος Παπαντωνίου κι η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου.

Πριν από λίγη ώρα το ζευγάρι μετήχθη εκεί και στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες, θα χωριστούν. Η Σταυρούλα Κουράκου θα τοποθετηθεί σε κελί στο τμήμα Γυναικών, οπού θα μοιράζεται το χώρο με άλλες κρατούμενες.

Αντίθετα, ο Γιάννος Παπαντωνίου μετάγεται στην πτέρυγα όπου στο παρελθόν κρατούνταν οι καταδικασθέντες για την οργάνωση 17Ν. Κατά τις ίδιες πήγες, θα είναι μόνος του στο κελί, αφού κανείς από τους εμπλεκόμενους στη 17Ν δεν βρίσκεται πλεον στο συγκεκριμένο χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παπαντωνίου, Φυλακές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετήχθη ο Γιάννος Παπαντωνίου

Ύποπτο φυγής το ζεύγος Παπαντωνίου

Οι αντιδράσεις των κομμάτων στην προφυλάκιση Παπαντωνίου

SHARE: