Μπακογιάννης: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Δήμος Αθηναίων λειτουργεί με διαφάνεια

Κώστας Μπακογιάννης
Κώστας Μπακογιάννης DIMITRIS KAPANTAIS / SOOC

Ο Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την Πρωτοχρονιάτική φιέστα διευκρίνισε πως δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι ο Δήμος Αθηναιων σεβεται το δημοσιο χρημα και λειτουργει με διαφανεια.

Ο Κώστας Μπακογιάννης απέδωσε την κριτική για το κόστος του πρωτοχρονιάτικου σόου του Δήμου Αθηναίων με τον Σάκη Ρουβά σε μια προσπάθεια πολιτικοποίησης των πάντων. Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων, τόνισε πως το κόστος ήταν "περίπου το ίδιο" με τις προηγούμενες χρονιές ενώ είναι ανεξάρτητο της διάρκειας. "Παραμένει το ίδιο είτε είναι 17 λεπτά είτε 170" είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, υπογράμμισε πως ο δήμος σέβεται απόλυτα το δημόσιο χρήμα και λειτουργεί με διαφάνεια.

ΣΥΡΙΖΑ το ανέβασε στον ουρανό ως θέμα μέσα στην καθημερινότητα των εορτών. Η πραγματικότητα είναι ότι το σόου κόστισε όσο κοστίζει κάθε χρόνο περίπου εδώ και πολύ καιρό. Είχε μια πολύ υψηλή τηλεθέαση, ήταν ένα γεγονός που δημιουργήθηκε για την τηλεόραση ακριβώς γιατί δεν μπορούσαμε να έχουμε τη μαζική συμμετοχή που θα θέλαμε στην πλατεία Συντάγματος. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Δήμος Αθηναίων σέβεται το δημόσιο χρήμα και λειτουργεί με διαφάνεια.

Η διάρκεια δεν επηρεάζει το κόστος, είτε είναι 17 λεπτά είτε 170 το κόστος παραμένει το ίδιο. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να δώσουμε λίγη χαρά και λίγο χαμόγελο. Να πάμε κόντρα στην μαυρίλα που έχει πλημμυρίσει τις ζωές όλων μας και να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Νομίζω αυτό το καταφέραμε.

Το θέμα έχει να κάνει με μια προσπάθεια πολιτικοποίησης των πάντων και μια λογική που θέλει να διαιρούμαστε ακόμα κι όταν μιλάμε για καλλιτέχνες. Δεν πάει έτσι όμως. Η τέχνη δεν έχει χρώμα, δεν έχει ιδεολογία. Τέτοια γεγονότα θα έπρεπε να μας ενώνουν όχι να μας χωρίζουν" σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κώστας Μπακογιάννης, Δήμος Αθηναίων, Πρωτοχρονιά
SHARE:

24Media Network