Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: “Αντέδρασε σαν να τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλάκιση” λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: “Αντέδρασε σαν να τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλάκιση” λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Eurokinissi

Ο Θανάσης Χαρμάνης σχολίασε την αντίδραση του συζυγοκτόνου κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Την παρουσία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατά τη διάρκεια της δίκης και την αντίδρασή του κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου σχολίασε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στην εκπομπήΚαλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Όπως χαρακτηριστικά είπε για τη στάση του τη στιγμή που απαγγέλθηκε η ετυμηγορία δικαστών και ενόρκωνoι αντιδράσεις του ήταν ίδιες με κατηγορούμενου που τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλακή για τροχονομική παράβαση. Δεν έχει ενσυναίσθηση” για να προσθέσει πως “είπα στο δικαστήριο ότι αν αναγνωρίσετε βρασμώ ψυχικής ορμής με κοιμώμενο θύμα, θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που γίνεται κάτι τέτοιο”.

Εν συνεχεία, ο κ. Χαρμάνης ανέφερε: “Πήρε την απόφαση να τελειώσει την Καρολάιν εκείνο το βράδυ, που η Καρολάιν του ανακοίνωσε πως τελείωσε η σχέση τους. Η Καρολάιν, εκείνο το βράδυ, έκανε αναζητήσεις για δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Φοβόταν η Καρολάιν. Το είχε γράψει και στο ημερολόγιο της, πως δεν θα την αφήσει να φύγει έτσι απλά”.

Αναφορικά με τα συναισθήματα των γονιών της Καρολάιν είπε πως “αισθάνονται μια ανακούφιση, όμως το παιδί τους δεν γυρίζει πίσω. Η Σουζάνα αναγκάστηκε στα 60 χρόνια της να γίνει μικρομάνα και το μεγάλο άγχος της είναι πως θα μεγαλώσει το παιδί, ώστε στο μέλλον να μην έχει προβλήματα. Το παιδί έχει ήδη προβλήματα, στο υποσυνείδητο του είναι καταγεγραμμένο ότι βρισκόταν πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, που πάγωνε όσο περνούσε η ώρα”.

Καταλήγοντας, σημείωσε: “Οι ειδικοί λένε πως καλό θα είναι να μην συναντήσει ποτέ το παιδί του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γιατί θα δημιουργήσει προβλήματα στην Λυδία, ακόμη και αν είναι ενήλικη, αλλά θα φροντίσουμε να ακολουθήσουμε σε αυτό τις ιατρικές επιταγές», υπογράμμισε ο κ. Χαρμάνης, λέγοντας ακόμη πως «όταν έχουμε κάτι σημαντικό, θα ενημερώνουμε την κοινή γνώμη και την ελληνική και την βρετανική, που βασανίσθηκε τόσο βάναυσα από τον κατηγορούμενο επί 37 ημέρες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα