Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: “Δεν είχε κίνητρο για τη δολοφονία” λέει ο δικηγόρος του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: “Δεν είχε κίνητρο για τη δολοφονία” λέει ο δικηγόρος του
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος eurokinissi

Σκοπός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά είναι να αποδείξει ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία. τι αναφέρει ο δικηγόρος του.

Για τις εξελίξεις στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά μίλησε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Όπως είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ «ως συνήγοροι πρέπει να αναδείξουμε τα γεγονότα» και ο δικαστής θα αποφασίσει αν προκύπτει έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής, για να συνεχίσει λέγοντας ότι με το πέρασμα του χρόνου ήρθε και η συνειδητοποίηση της πράξης.

Εξηγώντας τι σημαίνει ότι το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι μετράνε τα γεγονότα εκείνης της ημέρας ή και της προηγούμενης. Σκοπός του εντολέα του είναι να δείξει ότι δεν το είχε προσχεδιάσει και ότι δεν είχε κίνητρο.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο ισχυρισμός πως υπήρχε προσχεδιασμός δεν ισχύει απόλυτα, καθώς αποδείχθηκε ότι η Καρολάιν εκείνη τη στιγμή είχε ανεβασμένους παλμούς, επομένως υπήρχε κίνηση. Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία έδειχναν πως η Καρολάιν κοιμόταν την στιγμή που ο κατηγορούμενος την σκότωσε.

Ο δικηγόρος κ. Καπερνάρος σχολίασε ότι ο Μπάμπης δεν βοηθά με τη συμπεριφορά του και ότι ο συνήγορός του έχει πολύ δύσκολη δουλειά να κάνει.

Η όλη συμπεριφορά μετά το έγκλημα και το γεγονός ότι έπαιζε θέατρο θα του κοστίσει, εκτίμησε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα