Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στις φυλακές Μαλανδρίνου ο δολοφόνος της Καρολάιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στις φυλακές Μαλανδρίνου ο δολοφόνος της Καρολάιν
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στα δικαστήρια ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές Μαλανδρίνου μετά τα ισόβια και 11,5 χρόνια που του επιβλήθηκαν για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς.

Από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείτο τους τελευταίους μήνες στις “σκληρές” φυλακές Μαλανδρίνου μεταφέρθηκε ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την καταδίκη του σε ισόβια και 11,5 χρόνια για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Το αίτημά του να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού επικαλούμενος λόγους ασφαλείας δεν έγινε δεκτό, ωστόσο στη συνέντευξη που είχε με τον αρχιφύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος δεν ζήτησε προστασία, ούτε να ληφθούν ειδικά μέτρα για εκείνον λόγω της αναγνωρισιμότητάς του, αντίθετα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ζήτησε να λάβει οτιδήποτε προβλέπεται για όλους τους κρατούμενους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης εμφανίστηκε προβληματισμένος για τη μεταγωγή του εντολέα του στις φυλακές Μαλανδρίνου, ενώ κατήγγειλε πως και κατά το παρελθόν ο πιλότος έχει δεχθεί απειλές κατά της ζωής του από άνθρωπο αλλοδαπής καταγωγής, ο οποίος μάλιστα μεταφέρθηκε από άλλη φυλακή στις φυλακές Κορυδαλλού.

“Πηγαίνει σε έναν καινούργιο χώρο, άγνωστο για αυτόν, δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει στις φυλακές Μαλανδρίνου, σίγουρα όμως θα γίνουν άμεσα κινήσεις από εμάς για την επιστροφή του, εάν αυτό γίνει δεκτό, και νομίζω γενικότερα είναι ένα επισφαλές περιβάλλον”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Σημειώνεται ότι στις συγκεκριμένες φυλακές κρατούνται άλλοι πέντε συζυγοκτόνοι, οι τραγικές υποθέσεις των οποίων συντάραξαν την κοινή γνώμη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα