Μπαράζ επιθέσεων από Τούρκους χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες

Μπαράζ επιθέσεων από Τούρκους χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες
Το μήνυμα που εμφανίζεται στις τουρκικές επιθέσεις ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Με απειλητικά μηνύματα και υπόκρουση στρατιωτικών εμβατηρίων, συνεχίστηκαν και σήμερα οι κυβερνοεπιθέσεις τουρκικής προέλευσης κατά ελληνικών site

Στο στόχαστρο Τούρκων χάκερ βρίσκονται ελληνικές ιστοσελίδες τα τελευταία 24ωρα, με τις κυβερνοεπιθέσεις που στόχο έχουν τον εκφοβισμό και την προπαγάνδα να συνεχίζονται με δύο νέα "κρούσματα" την Τετάρτη.

Μετά τις πρώτες επιθέσεις που σημειώθηκαν στις ιστοσελίδες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και της αυτοκινητοβιομηχανίας Suzuki στην Ελλάδα, την Τετάρτη σημειώθηκαν δύο ακόμη "χτυπήματα" στα site της κρητικής εφημερίδας "Ρεθεμνιώτικα Νέα" και της Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο παρανομαστής είναι κοινός: Η ίδια καρτέλα με το ίδιο απειλητικό μήνυμα που κάνει αναφορά στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα και την προτροπή προς τη χώρα μας "να μην ξεχνάει το παρελθόν της" και "να μην υποθάλπτει τρομοκράτες".

Εκεί που η τουρκική προκλητικότητα ξεπερνά κάθε όριο είναι στην ευθεία απειλή: "Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα! Ρίξαμε τους προγόνους σας στη θάλασσα, θα το ξανακάνουμε!".

Ειδικοί εκτιμούν ότι οι επιθέσεις αυτού του είδους θα συνεχιστούν ενόψει των εκλογών στη γείτονα και όσο καιρό η Άγκυρα συντηρεί το κλίμα έντασης στις διμερείς σχέσεις.

SHARE:

24Media Network