Μπέσυ Αργυράκη: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της στην Κόρινθο – Το συγκινητικό μήνυμά της

Μπέσυ Αργυράκη: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της στην Κόρινθο – Το συγκινητικό μήνυμά της
Η Μπέσσυ Αργυράκη PAPADAKIS PRESS

"Η ζωή των ανθρώπων και οι ψυχές, αυτό έχει σημασία" τόνισε η Μπ. Αργυράκη, που είδε το σπίτι της να γίνεται στάχτες από τη φωτιά της Κορινθίας.

Σοκαρισμένη από την ολική καταστροφή του σπιτιού της από τη φωτιά στον οικισμό Άνω Πευκενέα, στα Μέγαρα, είναι η Μπέσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν βρισκόταν στην οικία όταν πλησίαζαν οι φλόγες, καθώς είχε απομακρυνθεί από τις αρχές.

Μιλώντας στο Live News στο Mega, θέλησε να δώσει κουράγιο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που “ήρθαν στην ίδια μοίρα με εμένα και να ευχηθώ όσοι είμαστε γεροί, τα άψυχα χαλάσματα να έρθουν στη θέση τους και να γίνει αυτό ξανά σπίτι. Όσο είμαστε ζωντανοί… η ζωή των ανθρώπων και οι ψυχές, αυτό έχει σημασία. Δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, θρηνήσαμε αλλά τα σπίτια, τα συντρίμμια, τα όνειρα πολλών χρόνων. Θέλω να στείλω κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καταστροφές”.

“Το σπίτι πρέπει να κάηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ήταν πολύ μακριά η φωτιά, όμως αυτή η φωτιά σε συνδυασμό με τον αέρα δεν ξέρεις τι κατεύθυνση θα πάρει”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα