Μπόρις Τζόνσον: Για καλαμάρια στην Κάρυστο – Άφησε φιλοδώρημα 50 ευρώ

Μπόρις Τζόνσον: Για καλαμάρια στην Κάρυστο – Άφησε φιλοδώρημα 50 ευρώ
Μπόρις και Κάρι Τζόνσον AP

Σε εστιατόριο στην Κάρυστο εθεάθη ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, άφησε και 50 ευρώ ως φιλοδώρημα.

Τις διακοπές του στην Ελλάδα απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ο Μπόρις Τζόνσον, με τον βρετανό πολιτικό να δέχεται κύμα αγάπης από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται.

Ο Μπόρις Τζόνσον με την οικογένειά του διαμένουν σε μια βίλα και έχουν επισκεφθεί διάφορες παραλίες και εστιατόρια της περιοχής.

Ο ίδιος, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, Κάρι, και τα δύο παιδιά τους, γευμάτισε το βράδυ της Πέμπτης σε εστιατόριο στην Κάρυστο, ενώ στο τραπέζι τους βρέθηκαν φίλοι της οικογένειας.

Δύο Ουκρανοί εργαζόμενοι του εστιατορίου ζήτησαν από τον Βρετανό πολιτικό να βγουν φωτογραφία μαζί κι εκείνος δέχθηκε ευγενικά, αναφέρει η Daily Mail.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, κ. Φράγκος, δήλωσε στο βρετανικό μέσο: «Γνώριζα ότι ο Μπόρις και η οικογένειά του κάνουν διακοπές στην περιοχή, καθώς είναι θέμα συζήτησης για τους κατοίκους ολόκληρη την εβδομάδα. Την Πέμπτη λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μάθαμε πως θα παρευρίσκονταν για δείπνο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Μίλησε σε όλο το προσωπικό και άφησε ακόμη και 50 ευρώ φιλοδώρημα, κάτι που τους χαροποίησε όλους».

«Ήρθε στην κουζίνα, όπου μίλησε με δύο Ουκρανούς υπαλλήλους, τον Ζακ και την Κάτια, και τους είπε ότι είναι σημαντικό να στηρίξει η Βρετανία και η υπόλοιπη Ευρώπη την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία. Έκατσαν περίπου 2,5 ώρες. Δοκίμασαν πολλά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και απόλαυσαν φρέσκο καλαμάρι και ψάρια από τοπικούς ψαράδες. Είχαμε πολλούς πελάτες στο εστιατόριο και όλοι τον αναγνώρισαν. Με χαρά μίλησε σε όλους και πόζαρε μαζί τους για φωτογραφίες. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο φιλικός ήταν. Το προσωπικό ξετρελάθηκε με το φιλοδώρημα», ανέφερε ο κ. Φράγκος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα