Αθώοι οι κατηγορούμενοι για κύκλωμα trafficking

Αθώοι οι κατηγορούμενοι για κύκλωμα trafficking
eurokinissi

Η υπόθεση αφορούσε σε κύκλωμα trafficking που φερόταν να εκμεταλλεύεται γυναίκες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στη δεύτερη υπόθεση του ιδιοκτήτη φούρνων που κατηγορείται για trafficking αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η υπόθεση αφορούσε σε κύκλωμα trafficking που φερόταν να εκμεταλλεύεται γυναίκες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, με βασικό εμπλεκόμενο τον επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στην αρτοποιία.

Συνολικά 20 άτομα κάθισαν στο εδώλιο αντιμέτωποι με βαριές κακουργηματικές πράξεις -διεύθυνση και ένταξής σε εγκληματική οργάνωση, μαστροπεία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα- ωστόσο όλοι κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι.

Νωρίτερα και ο εισαγγελέας της έδρας υποστηρίζοντας ότι δεν προέκυψαν στοιχεία για έκνομες ενέργειες. Άλλωστε, στην ακροαματική διαδικασία δεν εμφανίστηκε καμία από τις γυναίκες που κατά την κατηγορία τοποθετήθηκαν χωρίς τη θέλησης τους σε νυχτερινά κέντρα με αποτέλεσμα αργότερα να καταθέσουν μηνυτήριες αναφορές. Απολογούμενοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οτι διέπραξαν οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη. Όσο για τις κοπέλες αναφέρθηκε ότι εργάζονταν με τη θέλησή τους στα κέντρα απαντώντας σε σχετικές αγγελίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα