Μύκονος: Στον ανακριτή ο δράστης για τη δολοφονία του 34χρονου σε μπαρ του νησιού

Μύκονος: Στον ανακριτή ο δράστης για τη δολοφονία του 34χρονου σε μπαρ του νησιού
Μύκονος AP Photo/Thanassis Stavrakis

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 33χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε 34χρονο έπειτα από καυγά σε μπαρ της Μυκόνου.

Σήμερα, Τρίτη (21/2), αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γραφείο του Ανακριτή, ο 33χρονος από τη Μύκονο που πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο αλβανικής καταγωγής σε μπαρ του νησιού, έπειτα από διαπληκτισμό.

Ο 33χρονος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος φέρεται να δέχτηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί ένα τηλεφώνημα από μια οικεία του που βρισκόταν στο νυχτερινό μαγαζί, η οποία του γνωστοποίησε ότι δέχθηκε επίθεση από τον 34χρονο.

Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 33χρονος πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του, τη γέμισε και μετέβη στο σημείο. Μετά από διαπληκτισμό του με τον 34χρονο τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον δύο φορές στο κεφάλι.

Μια ώρα μετά, ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές και συνελήφθη. Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μόνιμους κάτοικους του νησιού και το θύμα διατηρούσε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα