Μυστήριο στο Αιγάλεω: Ο θάνατος φοιτήτριας, η φιάλη με αέριο γέλιου και οι αναφορές για σατανισμό

Μυστήριο στο Αιγάλεω: Ο θάνατος φοιτήτριας, η φιάλη με αέριο γέλιου και οι αναφορές για σατανισμό

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο μίας νεαρής φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή από τους γονείς της στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με την νεκροτομή ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε φιάλη με αέριο γέλιου. Η κατάθεση του ιατροδικαστή και οι έρευνες για πιθανή εμπλοκή σατανιστικών κυκλωμάτων.

Η νεαρή φοιτήτρια είχε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της τρεις ημέρες. Η οικογένειά της ανησύχησε, τηλεφώνησαν στη σπιτονοικοκυρά και τους είπε ότι ούτε εκείνη είχε δει το κορίτσι. Τότε ήρθαν στην Αθήνα. Παρουσία αστυνομικών και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν την κοπέλα νεκρή, ενώ δίπλα της υπήρχε μια φιάλη με αέριο γέλιου.

Με βάση την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε αυτοκτονία, δίχως όμως να έχει γίνει γνωστός ο τρόπος. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, ενώ δεν υπήρχαν σημάδια πάλης. Σε υψηλότερες συγκεντρώσεις το συγκεκριμένο αέριο μπορεί να προκαλέσει νευροτοξικότητα και ουσιαστικά καρδιακή ανακοπή.

«Μόνη της έμενε, αλλά πού να ξέρεις τα παιδιά με ποιους κάνουνε παρέα. Σπούδαζε, φοιτήτρια ήταν. Δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα, ό,τι σου λένε ξέρεις. Κάποια πράγματα μας προβληματίζουν κι προσπαθούμε και εμείς κάτι να βρούμε Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις, κάποια πράγματα. Πήρανε τους υπολογιστές, τα πάντα, το τηλέφωνο της κοπέλας, τα στοιχεία που βρήκανε όλα μέσα στο διαμέρισμα», δήλωσε η θεία της άτυχης φοιτήτριας.

Την Καθαρά Δευτέρα η κοπέλα είχε πάει στο χωριό, κοντά στον Πύργο Ηλείας, έδειχνε καλά και ήταν ήρεμη. Τι μεσολάβησε από εκείνη την ημέρα και μετά; Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν από τι τελικά προήλθε ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας.

Τι λέει ο ιατροδικαστής

Όπως δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο ιατροδικαστής Σωτ. Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειες, και τόνισε ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ωστόσο, από την πλευρά της οικογένειας αμφισβητείται ευθέως η εκδοχή της αστυνομίας και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές νομικές ενέργειες για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια

Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και έχουν ήδη ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση, για να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιο της κοπέλας.

Παράλληλα, ο κ. Τζαβάρας αποκάλυψε στην εφ. «Πατρίς» ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από τα σόσιαλ μίντια, διότι δεν βρέθηκαν αρχεία στις ηλεκτρονικές της συσκευές.

«Είναι σβησμένες οι κλήσεις, οι εγγραφές από λάπτοπ, ipad και άλλες συσκευές. ‘Εχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Φέισμπουκ και το Ίνσταγκραμ, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», επισήμανε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας.

Εξετάζουν εμπλοκή σατανιστών

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, εξετάζεται το αν η κοπέλα είχε σχέσεις με κυκλώματα σατανιστικών τελετών και έπεσε θύμα τους.

Στη μήνυση κατά αγνώστων που έχει υποβληθεί, αναφέρεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο. Το βασικό θέμα της οικογένειας είναι η μέρα που έγινε αυτό το φονικό. Έγινε 20 Μαρτίου που ήταν η μέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας, η οποία είναι ημερομηνία – ορόσημο για τους σατανιστές και τους παγανιστές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα