Νανά Παλαιτσάκη: Το μήνυμά της μετά το καρδιακό - "Καμία σχέση με το εμβόλιο"

Νανά Παλαιτσάκη
Νανά Παλαιτσάκη ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

"Ευχαριστώ" στον κόσμο που τη στηρίζει στέλνει η Νανά Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Τι λέει για το πρόβλημα υγείας της και τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού.

Μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με καρδιακό πρόβλημα από το μεσημέρι του Σαββάτου (10/4), έστειλε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νανά Παλαιτσάκη.

Η ίδια ευχαρίστησε με ανάρτησή της στο Facebook τον κόσμο για τη στήριξή του, ενώ ξεκαθάρισε πως η νοσηλεία της δεν συνδέεται με τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού την Παρασκευή (09/4).

Η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη:

"1) Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστήσω για τα μηνύματα ενδιαφέροντος και αγάπης.

2) Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες γιατρούς μου, καθώς είχα οξύτατο πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης.

3) Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μετά θέτουμε τα ιατρικά μας θέματα.

4) Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για ν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα

5) Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα

6) Εμβολιάστηκα ακριβώς γιατί ανήκω στις πολύ ευπαθείς ομάδες στο Λαϊκό και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νοσοκομεία, Εμβόλιο κορονοϊού
SHARE: