Ναύπακτος: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το ατύχημα με 3χρονη σε λούνα παρκ

Εικόνα λίγο πριν το ατύχημα με το 3χρονο κορίτσι στο λούνα παρκ της Ναυπάκτου
Εικόνα λίγο πριν το ατύχημα με το 3χρονο κορίτσι στο λούνα παρκ της Ναυπάκτου GLOMEX

Για ελλιπή μέτρα ασφαλείας έκανε λόγο η μητέρα του μικρού κοριτσιού που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ της Ναυπάκτου ενώ επέβαινε σε τρενάκι, τονίζοντας ότι το παιδί της σώθηκε από θαύμα.

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 3χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ της Ναυπάκτου. Όπως υποστηρίζει η μητέρα, τα μέτρα ασφαλείας ήταν ελλιπή και το παιδί της σώθηκε από θαύμα.

Την ίδια ώρα ένα βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει το κοριτσάκι να είναι χαρούμενο λίγο πριν το ατύχημα και τους γονείς να βιντεοσκοπούν με το κινητό τους τη στιγμή. Κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.«Όπως στρίβει το τρενάκι το παιδί μου από τη μέση και πάνω το κορμάκι του βγήκε εκτός βαγονιού και δε θέλω κανένας γονιός να το ζήσει πραγματικά. Πάθαμε πολύ μεγάλο σοκ» ανέφερε η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού.

Ο χειριστής λίγο πριν την τελευταία στροφή είδε το κορμάκι της μικρής έξω από το τρένο και σταμάτησε το παιχνίδι εγκαίρως. Το κοριτσάκι τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο.

Όπως ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού, είναι καλά στην υγεία του και έκανε δύο ράμματα στο κούτελο.

Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ υποστηρίζει ότι το κοριτσάκι προσπάθησε να σηκωθεί κατά τη διάρκεια της βόλτας.

«Το παιδί πήγε να σηκωθεί. Ο χείριστης σταμάτησε αμέσως τα μηχανήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα καταγγέλλει ότι η πινακίδα που αναφέρει ότι οι γονείς έχουν την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος, τοποθετήθηκε την επόμενη ημέρα.

«Η πινακίδα λέει πώς απαγορεύονται τα παιδιά κάτω των 6 ετών παρά μόνο με ευθύνη γονέων, απαγορεύεται η είσοδος στα παιδιά με καρδιακά νοσήματα. Δεν υπήρχε πριν τίποτα αλλιώς θα το βλέπαμε».

Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του παιδιού διενεργεί το Λιμενικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ναύπακτος: 3χρονο παιδάκι έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ

SHARE:

24Media Network