Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου: "Είμαι αθώος. Όλη μου η ζωή ήταν μια προσφορά στη Θεσσαλονίκη"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ MOTIONTEAM

Διαβάστε τι γράφει ο προφυλακισμένος πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Συνεχίζει να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο μέσω επιστολών ο προφυλακισμένος στις Φυλακές Διαβατών πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για άλλη μια φορά δηλώνει "αθώος" για την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων για την οποία καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη λέγοντας ότι έχει ήσυχη την συνείδησή μου».

Αναλυτικά η επιστολή του έχει ως εξής:

"Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους σας, όλους μαζί και κάθε έναν χωριστά για το ενδιαφέρον που δείχνετε για το μαρτύριό μου. Με τα μηνύματά σας μου δίνεται κουράγιο και δύναμη. Δεν γνωρίζω γιατί αντιμετωπίσθηκα με αυτόν τον τρόπο. Δεν γνωρίζω τι εξυπηρέτησε η καταδίκη μου.

Εμένα η συνείδησή μου είναι ήσυχη. Όλη μου η ζωή ήταν μια προσφορά στην Θεσσαλονίκη, στην Μακεδονία, στην Πατρίδα. Αυτό ήταν το μεγάλο μου λάθος; Η Ελπίδα μου είναι ότι η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γρήγορα θα φανεί. Ή κάποιοι που τώρα βασανίζονται από τύψεις, ανοίξουν το στόμα τους και μιλήσουν! Θα ήθελα επίσης να γνωρίζετε ότι διαβάζω συνεχώς ανακρίβειες σχετικά με την βασανιστική μου παραμονή στην φυλακή. Αγνοείστε τους… Περιμένοντας την Ανάσταση".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παπαγεωργόπουλος: "Έβαλαν άδικα τον φτερωτό γιατρό στο κλουβί και δεν μπορεί να πετάξει"

Παπαγεωργόπουλος από τη φυλακή: "Θεέ μου, γιατί τέτοια ΑΔΙΚΙΑ;"

Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου: Είναι βαρύ να πηγαίνεις με χαμόγελο να αθωωθείς και να φεύγεις με την κλούβα

SHARE:

24Media Network