Νέα φωτιά στην Ιστιαία της Εύβοιας

Ελικόπτερο επιχειρεί στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε τη νύχτα στην Εύβοια σε δασική περιοχή στην θέση Αργιλίτσα του δήμου Διρφύων Μεσσαπείων, την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019.
Ελικόπτερο επιχειρεί στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε τη νύχτα στην Εύβοια σε δασική περιοχή στην θέση Αργιλίτσα του δήμου Διρφύων Μεσσαπείων, την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019. -

Το απόγευμα της Τρίτης ξέσπασε νέα φωτιά σε τρία μέτωπα στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιστιαίας. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα Ψαχνά της Εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της Ιστιαίας στην περιοχή Καστανιώτισσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει αναπτυχθεί σε τρία μέτωπα και στην περιοχή συγκεντρώνονται πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες μετακινούνται από την υπόλοιπη Κεντρική Ελλάδα.

ADVERTISING

Παράλληλα στο νέο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνονται και τα δύο αεροσκάφη PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνεμοι στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ισχυροί.

Νέα φωτιά στην Ιστιαία της Εύβοιας
Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πυροσβεστική, Φωτιά Εύβοια, Εύβοια, Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτιά στην Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί

Φωτιά στην Εύβοια: Δραματικές εικόνες - Συγκλονιστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα

Φωτιά στην Εύβοια: Ανατριχιαστική η προσομοίωση της πορείας της δασικής πυρκαγιάς

Συγκλονιστική φωτογραφία: Η φωτιά στην Εύβοια από τα 18.000 πόδια

SHARE:

24Media Network