Νέα μαρτυρία για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη: 'Την είδα με δύο άντρες την ημέρα που πέθανε'

Η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη που βρήκε τραγικό θάνατο στη λίμνη Τριχωνίδα των περασμένο Ιανουάριο

Στην αστυνομία κατέθεσε μάρτυρας – κλειδί. Τι αποκαλύπτουν οι νέες μαρτυρίες και ποιες πτυχές της υπόθεσης εξετάζει πλέον η αστυνομία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Τρίτος μάρτυρας υποστηρίζει ότι το πρωί της εξαφάνισης της η άτυχη γυναίκα ήταν για αρκετή ώρα με δυο άντρες.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση – θρίλερ.

ADVERTISING

Τι ισχυρίζεται νέος μάρτυρας

«Είδα την Ειρήνη με δύο άντρες την ημέρα του θανάτου της στο Λούρο. Ήταν στο δικό της αυτοκίνητο και τη είδα που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Στο σημείο ήταν ήδη ένα τζιπ χωρίς οδηγό. Τότε κατέβηκε ο ένας από τους δύο άντρες από το αυτοκίνητο της Ειρήνης και μπήκε στο τζιπ. Λίγα λεπτά αργότερα τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν μαζί».

Είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου κοντά στο Λούρο ποταμό που επιβεβαιώνει αυτό που είδαν και άλλοι δυο ψαράδες την Ειρήνη Λαγούδη να βρίσκεται με δυο άντρες λίγες ώρες πριν πεθάνει . Το αυτοκίνητο του ενός από τους δυο, το τζιπ, έχει μπει ήδη στο μικροσκόπιο των αρχών για να φθάσουν και στην ταυτότητα του. Όλα τα σενάρια είναι πλέον ανοιχτά.

«Θα μπορούσε να είναι άνετα εγκληματική ενέργεια. Έβαλαν τη φωτιά, καίει για δέκα λεπτά, ένα τέταρτο. Οι πιθανοί εγκληματίες βλέπουν το αυτοκίνητο να φλέγεται, σου λένε θα καεί και δεν θα μείνει τίποτα. Ένα σενάριο είναι, για να σας δώσω να καταλάβετε ότι όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να διερευνηθούν», αποκαλύπτει στο Star ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.

Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και οι αρχές προσπαθούν να λύσουν το γρίφο σε βασικά πράγματα.

Γιατί η Ειρήνη Λαγούδη επέλεξε τον πιο επώδυνο και αργό θάνατο, αν υποθέσουμε ότι ήθελε η ίδια να δώσει τέλος στη ζωή της;

Γιατί δεν άφησε ένα σημείωμα, κυρίως στα τρία παιδιά της που τα μεγάλωνε μόνη της και ήταν τόσο δεμένη μαζί τους;

Αν την προβλημάτιζε κάτι γιατί δεν το είπε στους δικούς της ανθρώπους;

Γιατί να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της, όταν μόλις έξι μέρες πριν γελούσε μπροστά στην κάμερα και αστειευόταν με τις φίλες της;

Ελέγχονται πτυχές που δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές

«Ερευνώνται πτυχές που μέχρι τώρα δε είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές. Στάλθηκε ερωτηματολόγιο και εντολή να ελεγχθεί το είδος, η ποιότητα του καυσίμου και η ποσότητα», αναφέρει ο Βασίλης Ταουξής.

Στην αστυνομία κατέθεσε μάρτυρας – κλειδί

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star μάρτυρες κυρίως στην περιοχή που ζούσε η άτυχη μητέρα, την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, φοβούνται να πάνε στην αστυνομία και να καταθέσουν. Κατάθεση όμως έχει δώσει ένας μάρτυρας – κλειδί, καθώς ήξερε πολλά για τη σχέση της Ειρήνης Λαγούδη με ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, στο οποίο οι αρχές προσπαθούν να διασταυρώσουν αν είχε δανείσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δολοφονία Λαγούδη
SHARE:

24Media Network