Νέα πραγματογνωμοσύνη και εξέταση για τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο

Νέα πραγματογνωμοσύνη και εξέταση για τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο
Ο Κων/νος Αγγελόπουλος, βασικός μέτοχος της Χαλυβουργικής Eurokinissi

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο δεν αποδέχθηκε την πρωτοβάθμια απόφαση, με την οποία είχε κριθεί πως ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είναι σε θέση να διαχειρίζεται την περιουσία του.

Το διορισμό νέων πραγματογνώμων με σκοπό την εξέταση της υγείας του επιχειρηματία Κων. Αγγελόπουλου αποφάσισε το Μονομελές Εφετείο, το οποίο δεν κατέληξε σε τελική κρίση για το κατά πόσο θα πρέπει να μπει ή όχι σε δικαστική συμπαράσταση όπως αιτούνται οι γιοί του, Παναγιώτης και Γιώργος.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο δεν αποδέχθηκε τελικά την πρωτοβάθμια απόφαση με την οποία είχε κριθεί πως ο πατέρας Αγγελόπουλος είναι σε θέση να διαχειρίζεται την περιουσία του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έκρινε ότι απαιτούνται περαιτέρω στοιχεία. Συγκεκριμένα, διέταξε τη διενέργεια νέας ιατρικής πραγματογνωμοσύνης από δύο ειδικούς επιστήμονες, προκειμένου να είναι δυνατή μία οριστική κρίση.

Για το λόγο αυτό αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου ο Κων. Αγγελόπουλος και στη συνέχεια, μετά τη σύνταξη της σχετικής πραγματογνωμοσύνης, θα επαναληφθεί η συζήτηση ενώπιον της αστικής Δικαιοσύνης, η οποία και θα κρίνει αν η κατάσταση της υγεία του 74χρονου επιχειρηματία του επιτρέπει ή όχι να διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών είχε δικαιώσει τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο έναντι των παιδιών του, Παναγιώτη και Γιώργο, λέγοντας “όχι” στον ορισμό δικαστικού συμπαραστάτη για τον πατέρα τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα