Νέα Σμύρνη: Αναβολή για τη δίκη του 22χρονου – Αφέθηκε ελεύθερος

Νέα Σμύρνη: Αναβολή για τη δίκη του 22χρονου – Αφέθηκε ελεύθερος
Στον εισαγγελέα ο 22χρονος Eurokinissi

Η δίκη του 22χρονου, που παρενοχλούσε νεαρές γυναίκες αναβλήθηκε καθώς δεν προσήλθαν οι παθούσες. Θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή.

Για την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 αναβλήθηκε η δίκη σε βάρος του 22χρονου που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, με τελευταίο περιστασιακό εκείνο της Νέας Σμύρνης.

Ο κατηγορούμενος, που αφέθηκε ελευθερος, ενώ ζήτησε και έλαβε την αναβολή καθώς δεν είχαν εμφανιστεί οι μάρτυρες και ιδίως οι τέσσερις παθούσες που τον έχουν ταυτοποιήσει προκειμένου να καταθέσουν ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό τη Δευτέρα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Γιώργος Μυταλούλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος έχει αναγνωριστεί για συνολικά πέντε περιστατικά αντίστοιχα με εκείνα της Νέας Σμύρνης. Η επαπειλούμενη ποινή πάντως, αναμένεται να είναι είτε εξαγοράσιμη είτε να έχει αναστέλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να μην μπει στη φυλακή. Άλλωστε, το αδίκημα που του έχει αποδοθεί, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα