Νέα Σμύρνη: Κατέθεσε η 14χρονη – Εντοπίστηκαν βίντεο στο κινητό ενός συλληφθέντα

Νέα Σμύρνη: Κατέθεσε η 14χρονη – Εντοπίστηκαν βίντεο στο κινητό ενός συλληφθέντα
Φωτογραφία αρχείου iStock

Η 14χρονη που φιλοξενείται σε δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη και, όπως όλα δείχνουν, έπεσε θύμα μαστροπείας, έδωσε κατάθεση στις Αρχές παρουσία παιδοψυχολόγου. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς αναζητείται ένα ακόμα άτομο.

Κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, έδωσε η 14χρονη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και φιλοξενείται σε δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Η ανήλικη κατέθεσε στο “Σπίτι του Παιδιού” στο Παλαιό Φάληρο, μετά από εντολή της ανακρίτριας. Πρόκειται για δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 14χρονο κορίτσι έπεσε θύμα ενός 30χρονου, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί. Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο Έλληνες 24 και 25 ετών που βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο. Και οι τρεις θα βρεθούν ενώπιον της 31ης ανακρίτριας στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 24/3.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, στο κινητό του 24χρονου βρέθηκαν βίντεο με την 14χρονη είτε σε προκλητικές πόζες, είτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου με το τέταρτο άτομο που διαφεύγει της σύλληψης.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα κινητά και των τριών συλληφθέντων για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Στα ίχνη τους βρέθηκαν οι Αρχές μετά από καταγγελία που έκανε η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος όταν ενημερώθηκε από φίλη της 14χρονης, στην οποία είχε μιλήσει για όλα. Ύστερα από συνεννόηση με την φίλη της, κλείστηκε το ραντεβού – παγίδα με τον 30χρονο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου τελικά συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου, αφού πέρασε ολόκληρο το βράδυ με τους τρεις άνδρες στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (21/3).

Το χρονικό της υπόθεσης

Πιο αναλυτικά, η 14χρονη τρόφιμος δομής φιλοξενίας ανηλίκων, η οποία το έσκαγε συχνά από τη δομή και την επόμενη ημέρα επέστρεφε, μίλησε στη 16χρονη αδελφή της όταν την ρώτησε τι συμβαίνει, την Κυριακή 19 Μαρτίου. Όταν της είπε ότι πηγαίνει να βρεθεί με κάποιους νεαρούς, της κράτησε το κινητό της τηλέφωνο για να τους παγιδεύσει και μέσω της κοινωνικής λειτουργού ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αθηνών.

Στις 19 Μαρτίου το ραντεβού δόθηκε με τους τέσσερις νεαρούς σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο και ένας από αυτούς την βιντεοσκόπησε. Τις κλήσεις τις πραγματοποιούσε ο 29χρονος με το όνομα “Ταχίρ” που είναι Έλληνας υπήκοος όπως και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Την επόμενη ημέρα στις 20 Μαρτίου, έδωσαν ξανά ραντεβού αυτή την φορά στο ΜΕΤΡΟ Αγία Μαρίνα, ο Ταχίρ και ο 25χρονος. Για να μάθει το σημείο του ραντεβού η 16χρονη αδελφή της προσποιήθηκε πως ήταν η 14χρονη στο τηλέφωνο και το σήκωσε εκείνη όταν πήρε ο Ταχίρ.

Στο ραντεβού πήγαν και οι αστυνομικοί που προχώρησαν στην σύλληψή τους, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο τρίτος της παρέας και συνελήφθη. Στο σημείο όμως δεν εμφανίστηκε η 14χρονη.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη και του τέταρτου νεαρού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα