Νέες φωτιές σε Ρέθυμνο και Αρχαία Ολυμπία

Νέες φωτιές σε Ρέθυμνο και Αρχαία Ολυμπία
Πυροσβεστικό σώμα Eurokinissi

Η φωτιά στο Ρέθυμνο εντοπίζεται σε χορτολιβαδική έκταση και βραχώδες έδαφος, δίχως να κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή, όπως και στην Αρχαία Ολυμπία είναι ψηλά στο βουνό, δίχως να κινδυνεύουν τυχόν οικισμοί

Μία πραγματικά δύσκολη ημέρα αποδεικνύεται η σημερινή για την Πυροσβεστική με δύσκολες φωτιές και μεγάλη διασπορά δυνάμεων. Νέα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στο Ρέθυμνο Κρήτης και στην Αρχαία Ολυμπία, αντίστοιχα.

Στο Ρέθυμνο, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση και σε βραχώδες έδαφος, στην περιοχή Φοίνικα Αγίου Βασιλείου, δίχως να κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 42 άντρες της Πυροσβεστικής με 16 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα ΟΤΑ.

Στην Αρχαία Ολυμπία, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Λασιώνος, ψηλά στο βουνό, δίχως να κινδυνεύουν οικισμοί. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη, ενώ συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα