Νέες φωτογραφίες και βίντεο των δύο Ελλήνων μετά το τέταρτο τουρκικό "όχι"

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί DOGAN NEWS AGENCY

Νέες εικόνες των Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά τη νέα απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής τους από τους Τούρκους

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μεταφέρθηκαν με χειροπέδες στα δικαστήρια και από εκεί, πίσω στις φυλακές της Αδριανούπολης, όπου παραμένουν για 111η μέρα, αφού απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισής τους.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης φαίνονται να είναι σε καλή κατάσταση και καλά στην υγεία τους, παρά την μεγάλη ταλαιπωρία και αγωνία τους.

ADVERTISING
Άγγελος Μητρετώδης
Άγγελος Μητρετώδης DHA
Δημήτρης Κούκλατζης
Δημήτρης Κούκλατζης DHA

Το νέο τους αίτημα είχε κατατεθεί στο πλαίσιο του σχετικού δικαιώματος που τους παρέχει η τουρκική νομοθεσία και παρά το γεγονός ότι είχε πλέον εξασφαλιστεί ως τόπος μόνιμης κατοικίας τους στην Τουρκία η ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Άγκυρα. Ωστόσο, οι Τουρκοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μία κίνηση καλής θέλησης ενόψει των πρόωρων εκλογών στη γείτονα, χρησιμοποιώντας την περίπτωση των δύο Ελλήνων για αντίποινα αναφορικά με την υπόθεση των "οκτώ" που διέφυγαν στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλληνες Στρατιωτικοί, Τουρκία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αδριανούπολη: Τέταρτο δικαστικό "όχι" στην αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Γεννηματά για τους δύο στρατιωτικούς: Δεν είναι μία εκκρεμότητα ρουτίνας

Μήνυμα Μητσοτάκη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

SHARE:

24Media Network