Νεκρή σε χωράφι βρέθηκε η αγνοούμενη μάνα 3 παιδιών

Νεκρή σε χωράφι βρέθηκε η αγνοούμενη μάνα 3 παιδιών
ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ eurokinissi

Πυροσβέστες που έψαχναν στην περιοχή της Κατοχής Αιτωλικού για τη 44χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε τα Θεοφάνεια από την Κατοχή Αιτωλικού, εντόπισαν αυτοκίνητο με τη γυναίκα νεκρή- Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικοί για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για την αγνοούμενη από το Αιτωλικό

Δίπλα από την λίμνη Τριχωνίδα κλιμάκιο πυροσβεστών με σκύλο-ανιχνευτή εντόπισαν ένα αυτοκίνητο με το πτώμα μίας γυναίκας στο εσωτερικό του.

Οι πυροσβέστες συνέδραμαν τις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της αγνοούμενης 44χρονης μητέρας τριών παιδιών που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το μεσημέρι των Θεοφανείων από την Κατοχή Αιτωλικού.

Η 44χρονη που ήταν χήρα και είχε μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία πριν εξαφανιστεί, με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε, στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού και το κινητό της τηλέφωνο έκτοτε έκλεισε.

Την δήλωση εξαφάνισής της έκανε την επόμενη ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού η μία από τις ενήλικες κόρες της. Στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με το πτώμα γυναίκας στο εσωτερικό του, μεταβαίνει κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Μεσολογγίου και ιατροδικαστής για να διαπιστωθεί πρώτα απ’ όλα αν πρόκειται για την αγνοούμενη και βεβαίως για να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου της.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα