Νεκρό παιδί από αδέσποτη σφαίρα. Μαρτυρία: Δεν ακούστηκε πυροβολισμός. Ο γιος μου καθόταν δίπλα ακριβώς

Νεκρό παιδί από αδέσποτη σφαίρα. Μαρτυρία: Δεν ακούστηκε πυροβολισμός. Ο γιος μου καθόταν δίπλα ακριβώς

Αυτόπτες μάρτυρες- γονείς και περίοικοι- λένε στο News 24/7 πως δεν ακούστηκε ο πυροβολισμός. Κανείς δε κατάλαβε ότι το παιδί έπεσε στο έδαφος από αδέσποτη σφαίρα

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γονέων για το τραγικό περιστατικό στο  6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών, όπου ένας μαθητής σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα.

“Θα μπορούσε να ήταν ο γιος μου, καθόταν ακριβώς δίπλα του, θα μπορούσε να ήταν οποιαδήποτε παιδί’, λέει συγκλονισμένος  στο News 24/7 πατέρας συμμαθητή του δεκάχρονου, λέγοντας πως “το έζησα, τα παιδιά κάθονταν δίπλα”.

“Κανείς δε κατάλαβε ότι ήταν από σφαίρα”, είπε. “Είχε μουσική, είχαν τα παιδιά μια παράσταση, δεν ακούστηκε κάτι”, συμπλήρωσε.

Και άλλος μάρτυρας αναφέρει πως δεν ακούστηκε το παραμικρό παρά φωνές μετά να καλούν αμέσως ασθενοφόρο.

Ο δεκάχρονος διακομίστηκε χθες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χθες βράδυ στις 10:30, στο “Αγία Σοφία” -όπως αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου- διασωληνωμένος και σε πολύ βαριά κατάσταση διακομίστηκε.

Κάτω από αυτή τη μπασκέτα έπεσε λιπόθυμος ο άτυχος 10χρονος.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου λέει ότι “έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Σημειώνεται ότι έγιναν άμεσες προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Εστάλη για νεκροψία-νεκροτομή το πρωί της 9ης Ιουνίου 2017».

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες της αστυνομίας είναι εκτεταμένες σε όλη την περιοχή, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που πυροβόλησαν στον αέρα.

Η αστυνομικός φαίνεται στη φωτογραφία (άνω) να συλλέγει τους κάλυκες που βρέθηκαν στον ακάλυπτο χώρο σπιτιού κοντά στο σημείο. Το προηγούμενο βράδυ, αυτό ήταν ένα από τα σπίτια όπου ελάμβανε χώρα γλέντι και από όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα