Νεκρός αλλοδαπός εργάτης σε χωράφι από κεραυνό-Κλήσεις για αντλήσεις σε Πύργο και Καλαμάτα

Νεκρός αλλοδαπός εργάτης σε χωράφι από κεραυνό-Κλήσεις για αντλήσεις σε Πύργο και Καλαμάτα
Καρέ από κακοκαιρία Eurokinissi

Η Δυτική Ελλάδα δέχεται το σφοδρότερο πλήγμα από την κακοκαιρία και κυρίως η Ηλεία και η Μεσσηνία-Στην Μυρσίνη Ηλείας ένας αλλοδαπός εργάτης στα χωράφια, πιθανόν Πακιστανός περίπου 35 ετών έχασε την ζωή του από κεραυνοπληξία-30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στον Πύργο-15 κλήσεις για κοπές δέντρων και απομάκρυνση αντικειμένων στην Καλαμάτα

Σφοδρό είναι το πλήγμα της κακοκαιρίας κυρίως στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας με έντονες βροχοπτώσεις, πλημμυρισμένους δρόμους και φοβερά έντονη εμφάνιση κεραυνών.

Μάλιστα, στην Μυρσίνη Ηλείας ένας αλλοδαπός εργάτης στα χωράφια, πιθανόν Πακιστανός περίπου 35 ετών έχασε την ζωή του από κεραυνοπληξία, ενώ βρισκόταν σε χωράφι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όμως απλώς διαπιστώθηκε ο αιφνίδιος θάνατός του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από τον Πύργο και 15 κλήσεις από την περιοχή της Καλαμάτας για απομάκρυνση αντικειμένων και κοπές δέντρων.

Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσο πλήττει την περιοχή το φαινόμενο και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα