Νέο χτύπημα για την οικογένεια της αγνοούμενης στη Λαμία – Πέθανε η μητέρα της

Νέο χτύπημα για την οικογένεια της αγνοούμενης στη Λαμία – Πέθανε η μητέρα της
Βασιλική Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα

Πέθανε η μητέρα της αγνοούμενης Βασιλικής Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το πατρικό της σπίτι στη Λάρισα, την Κυριακή της Αποκριάς, γράφοντας ένα ακόμη κεφάλαιο σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Μετά την εξαφάνιση της Βασιλικής Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα από το πατρικό της σπίτι στη Λαμία την Κυριακή της Αποκρίας, η οικογένειά της βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη πλήγμα.

Η ηλικιωμένη μητέρα της έφυγε από τη ζωή, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την εξαφάνιση της κόρης της, χωρίς να έχει μάθει τίποτα για την τύχη της Βάσως.

Η γυναίκα που ζούσε στη Λαμία, επισκέφθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς τον αδελφό της στη Λάρισα, καθώς έπρεπε να μεταφέρουν την ηλικιωμένη μητέρα τους σε κέντρο αποκατάστασης.

Τα δύο αδέλφια μίλησαν τελευταία φορά την Κυριακή το απόγευμα, ενώ λίγο αργότερα μίλησε και με μία φίλη της πηγαίνοντας βόλτα, χωρίς τίποτα να προμηνύει τι θα ακολουθούσε. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι αρχές και άνδρες της ΕΜΑΚ έχουν όλο αυτό το διάστημα “χτενίσει” την περιοχή και τις όχθες του Πηνειού, χωρίς να μπορέσουν να βρουν την παραμικρή ένδειξη για το τι απέγινε η γυναίκα. Μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα της εξαφάνισής της, μαρτυρίες γειτόνων επιβεβαιώνουν ότι επέστρεψε στο πατρικό σπίτι της μετά τη βόλτα που πήγε.

Λίγο πριν της οκτώ το εξωτερικό φως ήταν αναμμένο, ενώ μετά τις οκτώ όταν πήγε να τη βρει ο αδελφός της για να φάνε μαζί, το φως ήταν σβηστό και οι πόρτες κλειδωμένες. Μια γειτόνισσα ανέφερε ότι την είδε να βγαίνει από την πόρτα της αποθήκης του σπιτιού, μιλώντας στο τηλέφωνο.

Η βαλίτσα της, όπως και τα προσωπικά της αντικείμενα έμειναν όλα στο σπίτι. Έκτοτε τα ερωτήματα των δικών της ανθρώπων παραμένουν αναπάντητα για την τύχη της, ενώ η ηλικιωμένη μητέρα της δεν άντεξε από τον καημό της που δεν υπήρχαν νεώτερα για την εξαφάνιση της αγαπημένης της κόρης. 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα