Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση με ρόπαλα σε οπαδούς του Ηρακλή – Τρεις τραυματίες

Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση με ρόπαλα σε οπαδούς του Ηρακλή – Τρεις τραυματίες
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ και περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επίθεση δέχτηκε μια παρέα οπαδών του Ηρακλή σε ουζερί της Θεσσαλονίκης, όταν 15-20 κουκουλοφόροι τους χτύπησαν αιφνιδιαστικά με ρόπαλα. Τρία άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ένα ακόμη άγριο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (1/4) στη Θεσσαλονίκη, όταν παρέα οπαδών του Ηρακλή δέχτηκε επίθεση από 15-20 κουκουλοφόρους στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών.

Όπως μετέδωσε το thestival.gr, οι δράστες της επίθεσης στάθμευσαν τις μηχανές τους στην οδό Καβάφη και από εκεί κινήθηκαν πεζή προς το ουζερί της οδού Βιζυηνού, όπου κάθονταν οι πέντε οπαδοί του Ηρακλή.

Άρχισαν να τους χτυπούν με τα ρόπαλα που κρατούσαν ενώ οι ίδιοι φορούσαν κράνη και κουκούλες. Η επίθεση κράτησε περίπου ένα λεπτό. Στη συνέχεια αποχώρησαν μαζικά προς τις μηχανές τους και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο ένας από τους τραυματίες δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ οι άλλοι δυο είναι χτυπημένοι στα άκρα.

Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

Σημειώνεται ότι οι δράστες αναζητούνται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

Προανάκριση διεξάγει το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, εξετάζοντας, μεταξύ άλλων, υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα