Νέο σφοδρό χτύπημα της κακοκαιρίας στην Αττική-Δεκάδες κλήσεις από Κερατσίνι, Πέραμα και Σαλαμίνα

Νέο σφοδρό χτύπημα της κακοκαιρίας στην Αττική-Δεκάδες κλήσεις από Κερατσίνι, Πέραμα και Σαλαμίνα

Έντονη είναι η βροχόπτωση και η χαλαζόπτωση στις περιοχές του Πειραιά και ειδικά στο Κερατσίνι, το Πέραμα και την Σαλαμίνα που πλήττονται από σφοδρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση-Τις 29 έχουν φτάσει οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στο Κερατσίνι, τις 16 στην Σαλαμίνα και τις 7 στο Πέραμα-Ξανά στην κυκλοφορία Πειραιώς, Δημοκρατίας, Λαμπράκη

Νέο σφοδρό κύμα της κακοκαιρίας πλήττει την Πρωτεύουσα αυτή την ώρα και ειδικά τις περιοχές γύρω από τον Πειραιά, όπως Πέραμα, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Κορυδαλλό και Σαλαμίνα όπου υπάρχει έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 24 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από το Κερατσίνι και παροχή βοήθειας σε οδηγούς.

Αποκαταστάθηκε μισή ώρα μετά τη μία το μεσημέρι η κυκλοφορία στην Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, η Λ. Δημοκρατίας στο Πέραμα και η οδός Πειραιώς από την Πέτρου Ράλλη έως την Χαμοστέρνας.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί επίσης 16 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοήθειας από την Σαλαμίνα και 8 από το Πέραμα.

Εξαιρετικά έντονη ήταν η βροχόπτωση από νωρίς το βράδυ, φτάνοντας τις 70 κλήσεις η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων κυριολεκτικά από διάφορες περιοχές της Αθήνας και της Αίγινας, ενώ υπήρξαν και αρκετές κλήσεις για περιστατικά για τα οποία δεν χρειάστηκε τελικά η Πυροσβεστική να προσφέρει τις υπηρεσίες της λόγω χαμηλής στάθμης των υδάτων.

Αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό των έξι ακόμα αγνοουμένων στην Μάνδρα, τριών οδηγών και δύο κυνηγών και ενός ακόμη ατόμου που τελευταία φορά είδαν στις καντίνες, ενώ ήδη ο τραγικός απολογισμός μετράει 16 νεκρούς από την κακοκαιρία.

Διακοπές στην κυκλοφορία στην περιοχή της Μάνδρας

Εξακολουθεί η διακοπή στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στο 39ο χλμ., της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στη περιοχή των Μεγάρων και στο ρεύμα προς Αθήνα, στο 35ο χλμ., της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στην περιοχή της Νέας Περάμου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στον κόμβο διυλιστηρίων και στο ρεύμα προς Νέα Πέραμο.

Επίσης, εξακολουθεί η διακοπή στην κυκλοφορία στον κόμβο Μάνδρας και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στο 4ο χλμ, της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, στη διασταύρωση Μάνδρας-Μαγούλας για τις οδούς προς Θήβα και στην οδό Στρατηγού Ρόκα, στο ύψος του σουπερμάρκετ «Γαλαξίας» και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα και στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών, στο ύψος της Οινόης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα

Πρόσθετα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Έξοδο 1 της Αττικής Οδού και στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

SHARE: