Νέο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία πό το ΠΑΜΕ και την Πανελλαδική Επιτροπή των αγροτικών Μπλόκων στην Ομόνοια το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία πό το ΠΑΜΕ και την Πανελλαδική Επιτροπή των αγροτικών Μπλόκων στην Ομόνοια το Σάββατο 7 Μαΐου 2016. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ομόνοια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και φορολογικό, που θα τεθεί προς ψήφιση την Κυριακή στη Βουλή.

Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, όπως και αγρότες από διάφορες περιοχές της χώρας.

Η επόμενη προγραμματισμένη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό και το φορολογικό είναι για το πρωί της Κυριακής στο Σύνταγμα.

"Έφτασε η ώρα της μάχης! Κανείς να μη λιποτακτήσει! Δίνουμε όλοι το παρόν! Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό! Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας! Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε! Να απαντήσουμε με την ετοιμότητα μας στις άθλιες πρακτικές της κυβέρνησης, τις μεθοδεύσεις της για να περάσει τη νέα βαρβαρότητα στη ζωή μας, στα μουγκά!", αναφέρει σε ανακοίνωση του το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

SHARE:

24Media Network