Νίκαια: Μυστήριο με το δεμένο και ξυλοδαρμένο αστυνομικό σε σπίτι – Ληστεία ή λαθρεμπόριο;

Νίκαια: Μυστήριο με το δεμένο και ξυλοδαρμένο αστυνομικό σε σπίτι – Ληστεία ή λαθρεμπόριο;
φωτογραφία αρχείου

Οι Πακιστανοί ισχυρίζονται πως ήθελε να τους ληστέψει και εκείνος πως επενέβη μόνος του για να αποτρέψει λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ένα απίστευτο και εντελώς περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα μέσα σε σπίτι στο οποίο ζούσε μία ομάδα Πακιστανών, στη Νίκαια.

Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα η Άμεση Δράση δέχτηκε κλήση από περίοικους για έντονη φασαρία που προερχόταν από το συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μόλις έφτασε το περιπολικό, το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης ήρθε κατευθείαν αντιμέτωπο με μία ομάδα 5-6 Πακιστανών, που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να συμπλακούν μαζί τους για να τους ακινητοποιήσουν.

Όταν τελικά κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι, εντόπισαν δεμένο και άγρια χτυπημένο, έναν 34χρονο άντρα, τον οποίο έλυσαν και διαπίστωσαν πως ήταν αστυνομικός. Το θύμα πέρα από τα εμφανή χτυπήματα που είχε δεχθεί σε πρόσωπο και σώμα, έφερε και ένα τραύμα στο αυτί που δείχνει ότι αποπειράθηκαν να του το κόψουν.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου ακόμα νοσηλεύεται και οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το περίεργο περιστατικό ομηρίας και ξυλοδαρμού.

Ο αστυνομικός υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής και μάλιστα ως οδηγός διοικητή τμήματος. Την υπόθεση διερευνά αρχικά η Ασφάλεια Πειραιά ωστόσο λόγω της εμπλοκής αστυνομικού θα τις αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Από την πλευρά τους οι Πακιστανοί κατηγορούν τον αστυνομικό ότι αποπειράθηκε να τους ληστέψει τον ακινητοποίησαν τον έδεσαν και τον ξυλοκόπησαν και εκείνος από την πλευρά του ότι αντιλήφθηκε να διενεργούν λαθρεμπόριο τσιγάρων και επενέβη μόνος του, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν, να τον απαγάγουν και να τον κακοποιήσουν.

Καθώς λοιπόν υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες καταθέσεις των εμπλεκομένων και καθώς όλα αυτά εκτυλίχθηκαν κατά έναν εντελώς ύποπτο τρόπο τα ξημερώματα, θα χρειαστεί ενδελεχής έρευνα για να μπορέσουν οι Αρχές να διαπιστώσουν τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και αν ο αστυνομικός εμπλέκεται σε τυχόν παράνομες ενέργειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα